Általános Információk

Kongresszus időpontja
2021. november 11 – 13. (csütörtök – szombat)

Kongresszus helyszíne
Hunguest Hotel Forrás
Cím: 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.

Jelentkezés, előadások bejelentése
Jelentkezni és előadásokat beküldeni kizárólag a honlapon keresztül, az on-line jelentkezési és absztrakt bejelentő felületen, az ott leírt utasítások szerint lehetséges.
Az elfogadott absztraktok a Magyar Onkológia c. tudományos folyóirat kongresszusi különszámában jelennek meg.
Az absztrakt megjelenésének feltétele a részvételi díj befizetése!

Akkreditáció
A kongresszus utólag kerül akkreditálásra.

Fizetési feltételek
A kongresszuson való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. Jelentkezés után hivatalos visszaigazolást küldünk e-mailben. A visszaigazolás jelzi jelentkezése elfogadását és tartalmazza a visszaigazolt szolgáltatásokat. Kérjük, hogy feltétlenül töltse ki a költségvállaló adatait az on-line felület számlázásra vonatkozó pontjában. A választott fizetési módnak megfelelően megküldjük Önnek, vagy számlafizetőjének a fizetéshez szükséges számlát. 

Számlázás
Minden befizetésről számlát állítunk ki a regisztrációkor megadott számlázási címre. Ha költségeit intézete, szponzora, vagy cége fizeti, kérjük, pontosan adja meg a számlázási nevet, címet és adószámot, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, mivel számlánkat utólagosan nem módosíthatjuk. Banki átutalás esetén a számlát előzetesen állítjuk ki, és a visszaigazolással együtt megküldjük a számlafizetőnek. 

A konferencia bankszámlája
Kedvezményezett neve: Weco Travel Kft.
Bank neve: Erste Bank Hungary Zrt.
Bank címe: H-1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26.
Számlaszám: 11600006-00000000-57288550
Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: MOT2021 + résztvevő neve

A részvételi díj és szállásköltség befizetése fenti számlaszámra átutalással történik. Az Ön regisztrációja és szállásfoglalása csak a szállás- és részvételi díj befizetésével válik véglegessé!

Lemondás
A szolgáltatások lemondását vagy módosítását írásban kérjük beküldeni a kongresszusi szervezőiroda címére ( mot@wecotravel.hu )

Lemondási határidő: 2021. október 1.
2021. október 1. és november 5. között csak módosítást (név illetve egyéb adatmódosítás) fogadunk el, ami nem lehet szolgáltatás lemondás.
2021. november 5. után további módosításra nincs lehetőség.